the commons brewery
       
     
       
     
       
     
       
     
       
     
       
     
       
     
       
     
       
     
conceptual rendering
       
     
the commons brewery
       
     
the commons brewery

Reclaiming a former furniture and flooring warehouse in the heart of Portland's growing "Brewery Belt", The Commons Brewery creates a location three times the size of the client's existing facilities, promising to spread more liquid cheer to the brand's avid following.  A distinctive brick and plywood volume, dubbed the "Brewer's Box" houses a tasting space, demonstration brewhouse, and support facilities within the larger shell of the building, complete with 30' barrel vaulted ceilings and ample original windows.

location
Portland, OR

       
     
       
     
       
     
       
     
       
     
       
     
       
     
       
     
conceptual rendering
       
     
conceptual rendering