Verity Ballard
       
     
       
     
       
     
       
     
       
     
       
     
       
     
       
     
Verity Ballard
       
     
Verity Ballard

Our latest collaboration with Seattle-based partner Momentum, Inc., this branch for Verity Credit Union posed some unique challenges which we answered with unique design solutions.  Throughout the space, a concrete raised access flooring system by Haworth imparts an industrial aesthetic while allowing conduit and plumbing to run underneath, thereby limiting floor punctures through the post tensioned concrete slab below, over a parking garage.  The move also negated the need for an ADA ramp, making the space seamlessly accessible to all users.  With bold use of color, texture, and lighting, the branch represents the latest step in the client's brand evolution and fosters an energetic, casual, and welcoming environment for patrons.  A distinctive LED fixture punctuates the space, providing an undulating wave of light "pixels" which catches the eye, and interest, of passers-by.