pacific rim winery
       
     
AnthonyGeorgis3.JPG
       
     
BrianFoulkes1.jpg
       
     
pacific rim winery
       
     
pacific rim winery


When the owners of Pacific Rim Winery leased the second floor of the Burnside Rocket building, they commissioned sum to design a highly functional workspace that reflected the company’s Asian inspired identity. The suite’s primary design elements include a large, curved bamboo bar set on a bamboo floor located near the main entry, and a commanding partition wall with sliding bamboo doors that stands further back, separating a conference room from the office space. The rest of the space with its exposed concrete floor and ceiling, a large exterior deck, and a long row of operable, south-facing windows is accommodates the staff, who can rearrange the office furniture as needed for wine tastings and other events. 

location
Portland, OR

AnthonyGeorgis3.JPG
       
     
BrianFoulkes1.jpg